1: Flipovers

Als je tijdens bijeenkomsten gaat tekenen, doe je dit het liefste op een flipover. In deze video vertellen we je waarom, en geven we je vooral veel praktische tips mee.

2: Banners

Als je op je flipover een banner met kader tekent, geeft dit je boodschap meer kracht. Dit komt omdat het zorgt voor samenhang. In deze video leren we hoe je hoe je verschillende soorten banners maakt.

3: Bullets & letters

Schrijven met goed leesbare letters klinkt als het intrappen van een open deur. Maar toch kunnen we niet benadrukken hoe belangrijk dit is. In deze video leren we je hoe je leesbare letters maakt, en hoe je verschillende soorten bullet points maakt.

4: Praten en tekenen tegelijkertijd

Het kan in het begin best lastig zijn om te praten en te tekenen tegelijkertijd. In deze video geven we je tips over waar je het beste kunt gaan staan, hoe je contact houdt met de mensen voor wie je presenteert en hoe je voorkomt dat het stilvalt.

5: Op de kop tekenen

Als je veel één op één met mensen aan tafel zit, kan het voorkomen dat je iets wil uitleggen door middel van een tekening. Het kan dan handig zijn om op de kop te tekenen. In deze video leren we je hoe je dit doet.

6: Materialen

Een goede bijeenkomst staat of valt bij het gebruik van goede spullen. We vertellen je hier wat je wel, en wat je niet nodig hebt!

Ik wil deze module kopen!